JEUGD

TAFELTENNISSCHOOL 2014-15 TTC SPORTLINE TORHOUT
START OP ZATERDAG 6 SEPTEMBER VAN 9 TOT 11 U.
De kogel is door de kerk. Na jaren lang onderhandelen met de stedelijke sportdienst is TTC Sportline er uiteindelijk in geslaagd om de wekelijkse trainingslessen te laten doorgaan op de zaterdagvoormiddag van 9 tot 11u. in de stedelijke sporthal zaal B. Alle jongens en meisjes vanaf 9-10 jaar, die wensen kennis te maken met de Tafeltennissport, zijn van harte welkom. De initiatie lessen worden steeds gegeven door gediplomeerde Bloso-trainers. De nieuwkomers kunnen gratis aan drie trainingslessen deelnemen. Pas nadien beslissen ze dan of ze verder geïnteresseerd zijn in de Tafeltennissport en willen doorgaan. De ouders dienen geen palet aan te schaffen of onkosten te maken. Enkel een sportuitrusting met sportschoenen zonder zwarte zolen die sporen nalaten op de sportvloer. De trainer heeft het nodige materiaal gratis ter beschikking voor de beginners. Als ze goesting hebben om verder door te gaan kunnen ze dan aansluiten bij de club. De initiatielessen zijn zeer leerzaam en gebeuren op een afwisselende speelse manier zodat er in een ontspannende sfeer samen getraind wordt. Er zijn reeds verscheidene jongeren ingeschreven voor de initiatielessen. De spelers die volgens het oordeel van de jeugdtrainer de nodige technische ervaring hebben opgedaan, kunnen dan doorschuiven naar een hogere klasse. Als ze aansluiten bij de club kunnen ze dan via hoofdtrainer Andrzej Bukalski de nodige palet en rubbers aanschaffen. Wie aangesloten is krijgt gratis een Adidas-club-polo. De initiatielessen zijn voorbehouden aan de jongeren. De recreatiespelers krijgen een kans bij hoofdtrainer Andrzej Bukalski. De eerste jongerentraining heeft plaats op zaterdagvoormiddag 6 september en start stipt telkens om 9 u. en verder elke zaterdagochtend zelfde uur.

 

START TAFELTENNISSCHOOL TTC SPORTLINE  2013-14 
TTOC het Torhouts Tafeltennis Opleidingen Centrum van TTC Sportline is terug gestart op zaterdagochtend 7 september, dit telkens van 8 tot 10 u. De initiatietrainingen vinden plaats in de B-zaal van de stedelijke sporthal, Industrielaan 2 te 8820 Torhout. Jongeren, zowel meisjes als jongens, vanaf 8 jaar die graag eens willen proeven van de Tafeltennisport kunnen gratis tijdens drie trainingen komen proberen zonder enige verdere verplichting. Ballen en paletjes zijn ter plaatse ter beschikking. De lessen worden gegeven door gediplomeerde Bloso intitiators en trainers. De trainers zorgen voor de basiselementen van de tafeltennissport. Later zorgen zij dan ook voor de verdere ontwikkeling van de spelertjes en bekijken dan of de jongeren reeds voldoende technische vaardigheden hebben om ze te laten doorschuiven naar een hogere groep.
Alle jongeren die reeds aangesloten zijn en in orde zijn met hun licentie worden in het nieuw gezet en krijgen een prachtig uniek clubtruitje geschonken door onze sponsor “Pigment Projects” uit Veldegem. Ook de pers was aanwezig om foto’s te nemen van de nieuwe jongste generatie. Al wie meer info wenst kan terecht op 050 212 115 of gsm. 0477 762 542. Gezien de trainingen stipt starten worden dan ook alle jongeren op tijd verwacht in de B-zaal van de sporthal. (NT)

 

NIEUWE START VAN TTOC TAFELTENNIS TTC SPORT LINE EEN SUCCES
Enkele weken geleden werd het startschot gegeven van het nieuwe schooljaar van het TTOC van Tafeltennisclub TTC Sport Line Torhout. De stijgende belangstelling tot de Tafeltennissport neemt toe. Volgens hoofdtrainer Andrzej Bukalski en jeugdtrainer Jürgen Sys zitten er heel wat talentvolle jongeren, die bij de eerste kennismaking van TTC Sport Line aantoonden dat ze reeds wat kennen van deze jeugdsport. De initiatie trainingen die plaats vinden in de stedelijke sporthal van Torhout gaan iedere zaterdagmorgen door van 8 tot 10 uur. Op de foto het nieuw jong geweld met o.a.Tom Geers (Beernem),Vedran Deckmyn (Roeselare), Leandro Goethals Torhout, Flor en Roel Geldhof  (Torhout),  Arne Pieters Torhout (Torhout),  Zhen Jack Sam (Torhout), Michiels Phlips (Aartrijke) en Maarten Kerkhof (Kortemark) samen met sparring partners Lodewijk Vandousselaere, Jonas Van De Velde met l. jeugdtrainer Jürgen Sys en R. hoofdtrainer Andrzej Bukalski.

 

 

TTOC-trainer Jurgen Sys met zijn leerling-kampioenen

TTOC is opnieuw gestart bij TTC Sport Line Torhout. Hoofdtrainer Andrzej Bukalski van het Torhouts Tafeltennis Opleidings Centrum had de handen vol om de leerlingen over tien tafels de eerste slagen van de tafeltennissport aan te leren. De Tafeltennissport zit in de lift in het Houtland. De toekomst van TTC Sport Line lijkt verzekerd (foto).

 

ALS HET KRIEBELT MOET JE AANSLUITEN

Wie wenst aan te sluiten bij de grote Tafeltennisfamilie van Sport Line Torhout, kan contact opnemen met voorzitter Norbert Trio. Tel. & fax. 050 21 21 15,  e-mail: norbert.trio@pandora.be  of gsm 0477 762 542, of bij de bestuursleden (zie historiek).

De wekelijkse trainingen hebben plaats op:
dinsdagavond van 19 tot 21u30 vrije training in de stedelijke sporthal.
donderdagavond van 19 tot 21u30 voor A., B. en C. kern in sted. Sporthal.
donderdagavond van 20 tot 22 u. voor recreanten in sted. sporthal.
zaterdagvoormiddag van 9.45 u. tot 11.45 u. in de stedelijke sporthal.

 

In de sporthal van de KTA te Torhout liep er tijdens de herfstvakantie een elite jeugdstage voor Tafeltennisspelers; een initiatief van TTC Sport Line Torhout. Deze uitzondelijke kwaliteitsstage werd gegeven door de A-trainers Andrzej Bukalski en Robin Depuydt. De bedoeling was om deze gemotiveerde jongeren een duwtje in de rug te geven teneinde een snellere opgang te krijgen voor de huidige competitie. Naast de meisjes en jongens van TTC Sport Line waren er ook klasse jeugdspelers uit Menen, Gullegem, Tielt, Ieper en Damme (foto).

T.T.O.C.

TORHOUTS TAFELTENNIS 
OPLEIDING CENTRUM

Omdat de naam Torhoutse tafeltennisschool veel te omslachtig is om te schrijven en uit te spreken, heeft het bestuur van TTC Sport Line beslist  de TT-school een moderner en kortere naam te gevende nl. TTOC, dat staat voor Torhoutse Tafeltennis Opleiding Centrum. Het klinkt modern en veel korter en ligt beter in de mond.

 

 

 

Trainer Dirk Deslyper zorgt dat de basistechnieken van de tafeltennissport snel worden aangeleerd bij de jeugdspelers    De gevorderde jeugd krijgt professionele begeleiding van trainer Andrzej Bukalski
^ Klik op de foto's om ze te vergroten ^

 

 

go back

ttcsportline@gmail.com

Last update: 01 september 2014.